Суспільство

У Чернігові побралася тисячна пара

Тисяча пар у Чернігові вжеофіційно засвідчили стосунки у цьому році.

Віктор та Дар’я познайомилися на просторах інтернету та одразу зрозуміли, що не можуть жити один без одного. Втілити бажання молодят про ідеальне весілля з вишуканою атмосферою свята та щирими емоціями допомогли фахівці відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті ЧерніговіПівнічно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Додатковим для наречених символічним знаком кохання став факт, що їхнє весілля було тисячним з початку 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грецькі боги та видатні персони: як на Чернігівщині називали дітей

Цікаво, що наразі в Чернігові триває спекотна пора весільних одружень. Тільки сьогодні, 23 липня, офіційно стати чоловіком та дружиною зголосилися 19 закоханих пар, з яких 4 – за пришвидшеною процедурою одруження, в рамках сучасного сервісу Мін’юсту «Шлюб за добу».

Нагадаємо, що завдяки сучасному підходу до реєстрації актів цивільного стану Міністерство юстиції створює всі необхідні умови для швидкого та зручного доступу до послуг. Веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» https://dracs.minjust.gov.ua/дозволяє громадянам у будь-який зручний час записатися на прийом до фахівців, подати заяву на одруження, обрати день весілля та здійснити інші дії у даній сфері.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button