Суспільство

У Чернігові почали прибирати вивіски гральних закладів, замаскованих під лотереї (Фото)

Комунальне підприємство «Муніципальна варта» відсьогодні здійснює примусовий демонтаж рекламних конструкцій та вивісок розповсюджувачів лотерей, за якими насправді розташовуються незаконні гральні заклади. Такий демонтаж є складовою частиною заходів з комплексного відпрацювання правоохоронними органами території міста для виявлення та протидії незаконному гральному бізнесу.

Вчора, 21 грудня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради ухвалив рішення, яким доручив КП «Муніципальна варта» невідкладно демонтувати з будинків міста рекламні конструкції та вивіски розповсюджувачів лотерей, діяльність яких не віднесена до організації та проведення лотерей, не заборонених Законом України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові демонтують вивіски гральних закладів, замаскованих під державні лотереї

Рішення прийняте у відповідь на офіційне звернення Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, а також на виконання розпорядження Кабінету міністрів України від 20 грудня 2019 No 1325-р «Про протидію гральному бізнесу».

Додаток до рішення виконкому містить перелік з 33-х адрес, де такі гральні заклади вже виявлені.

Про наявність їх за іншими адресами чернігівців просять повідомляти за телефонами 102 (поліція) або 0800-50-93-50 (міський контакт-центр).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button