Суспільство

У Чернігові представниця «Нашого краю» очолила депутатську групу з гендерних питань

*Актуально

Депутатка Чернігівської міської ради від «Нашого краю» Марія Родикова очолила депутатську групу з гендерних питань «Рівні можливості», до складу якої увійшли представники трьох політичних сил. Відповідне рішення схвалено під час засідання членів цієї групи. Також учасники засідання схвалили положення про діяльність депутатської групи з гендерних питань «Рівні можливості».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Родикова: «Кожному чернігівцю – наша увага та турбота» (Відео)

Згідно з документом, група є добровільним об’єднанням депутатів міської ради, які представляють різні політичні партії Чернігівської міської ради. Вона утворена з метою покращення становища жінок і чоловіків у суспільстві, активізації суспільного діалогу щодо забезпечення рівності в різних сферах суспільно-політичного життя.

Голова депутатської групи наголосила, що група будуватиме свою діяльність у міськраді на принципах відкритості і прозорості, а також є відкритою для депутатів міськради від різних політичних сил.

«Рівноправне представництво жінок і чоловіків у процесах управління як на місцевому, так і державному рівнях – це показник демократичності та дотримання основних громадянських свобод», – наголосила Марія Родикова.

Наразі представники і представниці групи працюють над відкриттям притулку для чернігівців, які постраждали від домашнього насильства.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button