Суспільство

У Чернігові презентували виставку робіт дітей з особливими потребами (Фото)

Напередодні Міжнародного дня інвалідів на базі обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм відбулась виставка дитячих робіт, яка одразу привернула до себе увагу присутніх своєю щирістю і любов’ю до життя.

Про це ЧЕline повідомили в Управлінні освіти і науки ОДА.

Майстерністю і оригінальністю вирізнялися мистецькі вироби здобувачів освіти Городнянського навчально-реабілітаційного центру, Березнянського навчально-реабілітаційного центру, Батуринської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів, Борзнянської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів, Старобасанської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів.

Яскравою сторінкою заходу була обласна фотовиставка творчих робіт дітей з особливими освітніми потребами «Я – такий як ти!» від Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського.

Після відкриття виставки всіх учасників та гостей в актовій залі філармонійного центру номерами художньої самодіяльності привітали діти з особливими освітніми потребами.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button