Суспільство

У Чернігові продовжують демонтувати гаражі

Ще 44 незаконно встановлені тимчасові металеві гаражі демонтують найближчим часом. Відповідний дозвіл надав 12 березня виконавчий комітет Чернігівської міської ради. Перелік цих гаражів попередньо розглядався 1 березня на засіданні Комісії з демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території Чернігова.

Про це повідомляють у прес-службі Чернігівської міської ради.

Відповідно до прийнятого рішення, власникам тимчасових металевих гаражів встановлений строк добровільного демонтажу та відновлення благоустрою земельних ділянок терміном у 30 календарних днів. У разі невиконання цього демонтаж здійснюватиме КП «Муніципальна варта».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігри з підрядниками та ненависні гаражі: в мерії провели чергову нараду

Демонтаж тимчасових гаражів у місті здійснюється відповідно до Порядку демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території м.Чернігова, що передбачає механізм, підстави, терміни і порядок проведення демонтажу гаражів, які розміщені з порушеннями, подальше поводження з демонтованими об’єктами, а також порядок відшкодування витрат, пов’язаних із їх демонтажем.

Як відомо, офіційні повідомлення про виявлення гаражів та їхні адреси розміщуються на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради за посиланням.

Загалом за останні два роки демонтовано майже 400 таких об’єктів у місті. На цей рік у планах демонтувати ще 200, про що повідомляв керівник КП «Муніципальна варта» Віталій Хрустицький.

Ще статті по темі

Back to top button