Суспільство

У Чернігові пройшов благодійний турнір на підтримку хлопчика, постраждалого від вибуху на Валу

Команда чернігівських волонтерів – Богдан Камерцель та Артем Ракітін – усе літо організовували благодійні турніри з мініфутболу на підтримку наших бійців, які перебувають на передовій.

Завдяки трьом турнірам вдалося зібрати близько 13 тисяч гривень, на які було придбано розгрузки, футболки та бронежилет.

«Футбол – це моє життя, так сталося, що з перших хвилин повномасштабного вторгнення саме ця справа також змогла допомагати фронту. Адже футбольна спільнота одразу згуртувалася і почала діяти. Спершу власними пожертвами, а потім виникла ідея проводити благодійні турніри та аукціони. Так до нас доєднався і Артем Ракітін, який активно займався евакуацією людей із міста, а коли активні бойові дії закінчилися, продовжив допомагати вже постраждалим сім’ям і нашим воїнам. На жаль, 3 вересня на Валу сталася велика біда: маленький Ромчик отримав тяжкі ушкодження від вибуху. Тож ми спільно вирішили, що всі виручені кошти з четвертого турніру спрямуємо саме йому на лікування», – розповів Богдан Камерцель.

Усього на ІV турнір із мініфутболу було відібрано вісім команд шляхом жеребкування, в результаті гри призові місця розподілилися так: 1 місце – Sered Svoih, 2 місце – «Зелений Лінк», 3 місце – «Друзі Паски». Спільними зусиллями команди зібрали п’ять тисяч гривень, які вже передали батькам Романа Божка, який постраждав через вибух.

Ще статті по темі

Back to top button