Суспільство

У Чернігові проведуть експертизу асфальту на Шевченка

У Чернігові ТОВ «Гаріліт» хоче провести експертизу потрісканого асфальту по вулиці Шевченка.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав чернігівський активіст Олександр Гашпар.

«Щойно мав розмову з представником ТОВ «Гаріліт», — компанії, яка минулого року ремонтувала вулицю Шевченка, де покладений нею асфальт почав сипатися через півроку його експлуатації.

Про дефекти, які з’явились в укладеному ними дорожньому покритті, вони вже знають від Управління ЖКГ, але, перш ніж погодитися виправити їх за власний рахунок, ТОВ «Гаріліт» хоче провести експертизу цього асфальту, і днями лабораторія має взяти зразки для проведення експертного дослідження на предмет відповідності асфальту вимогам державних стандартів», — йдеться в повідомлені.

Також Олександр Гашпар додав: як йому пояснив співрозмовник, увесь асфальт, що укладався ними, вони закуповували в Чернігові, а, як відомо, торгують у Чернігові асфальтом лише дві фірми, що опосередковано пов’язані з чернігівським міським головою, а сам асфальт виробляє завод по вулиці Тичини, який Атрошенко завчасно «відтиснув» за участю своїх підставних осіб.

«Тож якщо виявиться, що «асфальтний заводик» Атрошенка продавав неякісний асфальт за ціною якісного, ця історія може лягти в основу вироку для когось», — написав він.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button