Суспільство

У Чернігові школи переходять на дистанційне навчання

У зв’язку зі стрімким погіршенням епідемічної ситуації в місті Чернігові, від завтра, 27 січня, всі учні 1-11 класів переходять на дистанційне навчання.

Інформацію ЧЕline підтвердив головний очільник управління освіти м. Чернігова Василь Білогура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках заклад освіти перевели на дистанційне навчання

«Це рішення ми змушені ухвалити з певних причин. Ще 21 січня лише одна школа не працювала у звичному режимі. У понеділок 24 січня на дистанційне навчання повністю перейшли 5 шкіл. 25 січня до них додалися ще дві школи. Сьогодні із 599 5-11 класів у звичайному форматі навчаються лише 70, а з 410 початкових класів – 201. Крім надзвичайно високих показників захворювання на грип і ГРВІ, маємо 58 підтверджених випадків захворювання на COVID-19 серед учнів шкіл і 46 – серед працівників закладів. Водночас у п’ятницю, 21 січня, мали лише 27 учнів хворих на COVID-19 і 19 працівників», – прокоментував Василь Білогура.

Рішення про роботу закладів загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання прийнято до 1 лютого 2022 року. Після моніторингу рівня захворюваності буде ухвалено рішення щодо подальшого формату роботи класів та шкіл загалом.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button