Суспільство

У Чернігові стартувала реєстрація команд на турнір з дворового футболу 

Настав перший місяць весни, а це значить, що сезон «Весна-Осінь-2024» вже наближається і футбольна спільнота має якісно підготуватись до його проведення в умовах військового часу. 

Втім завдяки Героям ЗСУ наша країна продовжує жити не тільки воєнним життям.

Минулого року вдалось відновити футбол 8х8 в Чернігові після перерви у 2022 році, а також зібрати та передати всі призові кошти та добровільні внески команд на підтримку ЗСУ. 

Всі призові цього року також буде направлено на потреби ЗСУ, а також організовано додатковий збір коштів від команд та гравців з тією ж метою.

Для планування цьогорічного чемпіонату з футболу 8х8 (дворового футболу) найближчим часом (перша половина березня) відбудуться Загальні збори представників команд для вирішення нагальних питань з формату турніру, строків проведення тощо.

Орієнтовний період прийому заявок – квітень 2024 року. 

Орієнтовна дата початку змагань – кінець квітня-початок травня 2024 року.

Для того щоб взяти участь в цьогорічних змаганнях необхідно повідомити про це керівництво Асоціації футболу 8х8 (дворового футболу) в особі Голови Асоціації — Ткаченко Богдана шляхом надсилання повідомлення на тел.067-95-28-128. 

Представникам команд радять попередньо провести внутрішні збори команд для визначення наміру щодо участі у змаганнях. Дата, час та місце проведення Загальних зборів команд буде визначена пізніше та повідомлено учасникам, які підтвердять участь в чемпіонаті шляхом надсилання повідомлення.

Докладніше про змагання на сайті Асоціації: https://football8x8.com.ua

Ще статті по темі

Back to top button