Суспільство

У Чернігові тимчасово зміниться рух автобусних маршрутів 25/25А та 27 (схема руху)

У звʼязку з проведенням аварійних робіт КП «Чернігівводоканал» у період із 24 по 26 лютого на ділянці дороги по вул. Олександра Довженка (колишня вул. Толстого) біля будинків 4-6 вносяться тимчасові зміни до автобусних маршрутів 25/25А і 27. Про це повідомляють в управлінні транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку.

Обʼїзд перекритої ділянки здійснюватиметься за такою схемою.

27
При русі від кінцевої зупинки «Міська лікарня #2», доїхавши до вул. Єлецька, автобуси продовжуватимуть рух цією вулицею з подальшим виїздом на вул. Тиха – вул. Князя Чорного та повертатиметься до свого маршруту на вул. Олександра Довженка в районі школи #4. У зворотному напрямку обʼїзд перекритої ділянки здійснюватиметься аналогічним чином.

25/25А
При русі від кінцевої зупинки «Завод «Силікат» – звертатиме з вул. Олександра Довженка на вул. Князя Чорного – з подальшим рухом вулицями Тиха – Єлецька та повертатиметься до свого звичного маршруту на вул. Єлецька. У зворотному напрямку обʼїзд перекритої ділянки здійснюватиметься аналогічним чином.

Тролейбусний маршрут #8 тимчасово не працюватиме!

«Про відновлення руху тролейбусів #8 і повернення до звичайних маршрутів автобусів #25/25А і #27 буде повідомлено додатково!
Просимо містян враховувати цю інформацію та завчасно планувати свої маршрути з урахуванням тимчасових змін», – йдеться в повідомлені.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button