Суспільство

У Чернігові триває демонтаж гаражів

Ще 29 незаконно встановлених металевих гаражів демонтують найближчим часом. Відповідний дозвіл надав 7 серпня виконавчий комітет Чернігівської міської ради.

Перелік цих гаражів попередньо розглядався 2 серпня на засіданні Комісії з демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території Чернігова. Відповідно до прийнятого рішення, власникам тимчасових металевих гаражів встановлено строк добровільного демонтажу та відновлення благоустрою земельних ділянок терміном 30 календарних днів.

Про це повідомили у пресслужбі Чернігівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернiговi знесуть ще 200 металевих гаражiв

У разі невиконання демонтаж здійснюватиме КП «Муніципальна варта». Загалом за останні два роки в Чернігові демонтовано понад 500 таких об’єктів. Нагадаємо, що демонтаж тимчасових гаражів у місті здійснюється відповідно до Порядку демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території м.Чернігова, який передбачає механізм, підстави, терміни і порядок проведення демонтажу гаражів, які розміщені з порушеннями, подальше поводження з демонтованими об’єктами, а також порядок відшкодування витрат, пов’язаних із їх демонтажем.

Нагадаємо, що офіційні повідомлення про виявлення незаконних гаражів та їхні адреси розміщуються на офіційному вебсайті Чернігівської міської ради в розділі «Про місто» — «Муніципальна варта» — в підрозділі «Офіційні повідомлення».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button