Суспільство

У Чернігові вчетверте проходить бізнес-фест «Разом до успіху» (Фото)

Сьогодні, 6 вересня, у Чернігові проходить бізнес-фест «Разом до успіху» з нагоди Дня підприємця. Фестиваль у нашому місті проводиться вже четвертий рік поспіль. Спрямований він на підтримку місцевих виробників та проходить під гаслом «Будь патріотом — Купуй рідне».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відбувся ХV Міжнародний фестиваль «Поліське коло»

Стартував фестиваль у Центральному парку культури і відпочинку, звідки святковою кавалькадою представники бізнес-структур пройшли до Алеї Героїв. Музичний супровід фестивальної кавалькади створювали Оркестр військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України та Духовий оркестр обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Після урочистих привітань керівники області та міста нагородили кращих підприємців та громадських організації підприємців Чернігівської області.

На Алеї Героїв для відвідувачів працювали виставка-ярмарок «Бізнес Чернігівщини», «ВІКНО ДОПОМОГИ» — підтримка з актуальних питань від коучів, а також фуд-зона. Фестивальна подія продовжилася концертною програмою солістів обласного філармонійного центру.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button