Суспільство

У Чернігові відбудеться благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

На вихідних, 7 і 8 вересня, в Чернігові відбудеться благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. За зібрані кошти волонтери планують купити нашим захисникам дрони на Курський напрямок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Корюківщині поліцейський офіцер громади допоміг загасити пожежу

«Це вже буде третій благодійний ярмарок, організований нами самостійно. Для дітей ми готуємо невелику анімацію на годину. На ярмарку будуть представлені різноманітні роботи наших майстрів: смаколики, прикраси, сувеніри, авторські ляльки, картини зі стрічок. Для Чернігівщини дуже потрібно, щоб ця Курська операція була успішною, оскільки вона стримує ворога, і він не наступає на Сумщину та Чернігівщину. Окрім дронів, наразі є запит на медицину, треба закупити ліки. Якщо зібраних коштів вистачить, то є ще потреба в генераторах, старлінках», – розповідає організаторка благодійного ярмарку Наталка Орлова.

Благодійний ярмарок триватиме 7 вересня з 12-ї до 19-ї години та 8 вересня з 12-ї до 17-ї на вулиці Борисоглібській. У разі повітряної тривоги організатори закликають відвідувачів ярмарки не нехтувати правилами безпеки та переходити в безпечні місця.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button