Суспільство

У Чернігові відзначили кращих військовослужбовців оперативного командування «Північ» (Фото)

Сьогодні у Чернігові відбулися урочисті заходи з нагоди 5-ї річниці з дня створення оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відзначають 5-річчя створення оперативного командування «Північ»

Вранці урочистості розпочалися на території оперативного командування «Північ» відкриттям пам’ятної дошки, продовжилися — на центральній площі міста. Усі присутні вшанували пам’ять захисників України та поклали квіти до Меморіалу загиблим чернігівцям – учасникам АТО/ООС.

Згодом у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Шевченка відбулося урочисте зібрання.

Відкрив зібрання вітальним словом командувач військами оперативного командування «Північ» генерал-майор Валерій Залужний. У ході свого виступу він наголосив, що оперативне командування створювалося в надзвичайно важкий період війни, коли тривали запеклі бої за ДАП, під Дебальцевим, але навіть в цих складних умовах та за досить обмеженого часу всі нагальні завдання зі створення оперативного командування було виконано швидко і досконало.

Також присутніх зі святом привітали перший командувач ОК «Північ» генерал-лейтенант Олександр Локота, заступник командувача Сухопутних військ ЗС України генерал-майор Олександр Голоднюк, представники обласної та міської влади тощо.

У ході зібрання відбулося нагородження кращих військовослужбовців, а артисти Військово-музичного центру СВ ЗСУ додали присутнім святкового настрою чудовою концертною програмою.

Інформагентство Міноборони України «АрміяInform»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button