Суспільство

У Чернігові випускники Академії Державної пенітенціарної служби отримали дипломи

Дипломи цьогорічним випускникам Академії Державної пенітенціарної служби у Чернігові вручили учора державний секретар Міністерства юстиції України Олена Богачова, заступник міністра юстиції України Олександр Банчук, начальник Департаменту з питань виконання кримінальних покарань Мін’юсту, полковник внутрішньої служби Сергій Гречанюк та заступниця начальника Чернігівської ОВА Жанна Шерстюк.

Урочистості розпочалися хвилиною мовчання, під час якої присутні вшанували пам’ять усіх тих, хто боровся за незалежність України.

На сьогоднішній церемонії дипломи отримали 30 випускників, в тому числі 5 магістрів з відзнаками, за спеціальностями: «Правоохоронна діяльність», «Право» та «Психологія». Загалом цьогоріч з Академії випустилися 64 людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині близько 300 добровольців подалися до «Гвардії наступу»

«Як юрист за фахом, вітаю вас, колеги! Юридична професія веде до багатьох дверей. Це і правоохоронні органи, і самостійна юридична практика. Більш того, ви здобули цю професію у такому закладі, що впевнено конкурує з іншими навчальними закладами України. Всі дороги для вас відкриті, залишається тільки докласти наполегливості та зусиль для нашої перемоги», ‑ звернулася до випускників Жанна Шерстюк.

Привітала із закінченням навчання вже колишніх студентів та висловила вдячність усьому педагогічному колективу Академії Олена Богачова:

«Ви всі гідно вистояли в тих умовах, в яких зараз перебуває вся країна. Процвітання вам і витримки! І хоча ми сьогодні вручаємо дипломи в умовах повітряної тривоги, але життя на цьому не зупиняється. І фраза «Служу народові України» викарбується у ваших серцях і душах».

Не лише вітав, а й запропонував робочі місця випускникам закладу у структурі апарату Департаменту з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції Сергій Гречанюк.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Ще статті по темі

Back to top button