Суспільство

У Чернігові влаштують благодійний ярмарок-концерт на підтримку ЗСУ

Нині всі українці чим можуть прагнуть допомагати нашим військовим, зокрема донатять гроші, купують і везуть бійцям потрібні речі та прилади. Не стоїть осторонь і молодь: 3 грудня в Чернігові відбудеться благодійний ярмарок-концерт від Muzlo Entertainment.

Організаторами акції є студенти Чернігівського музичного коледжу імені Ревуцького.

«У нас є сторінка Muzlo Entertainment, на якій розміщуємо всілякі пости та відео, в яких розповідаємо про коледж і про те, чим займаємося, окрім навчання. Зокрема якось обговорювали, які заходи можна організувати в коледжі, я запропонувала, що можемо зробити щось цікаве і корисне для військових, щоб їм якось допомогти. Всім ця ідея сподобалася», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначила Крістіна Крот, яка навчається в коледжі на естрадного вокаліста.

Благодійний ярмарок студенти влаштовують уперше, а взагалі провели вже багато інших заходів, також спрямованих на підтримку ЗСУ. Це були кіновечори, вечір авторської музики, під час яких відбувалися збори коштів на ЗСУ. Але це були не такі масштабні заходи, як запланований ярмарок.

«На ярмарок можна прийти всім охочим, також усі небайдужі можуть долучитися до виступів, наприклад заспівати, ми про це давали оголошення. На концерті виступатиме рок-гурт, піаністи, ансамблі та люди, які вже закінчили коледж, але хочуть виступити на підтримку ЗСУ.

До речі, в ярмарку візьмуть участь не тільки студенти, а й дорослі – майстрині, які малюють, власноруч виготовляють прикраси, готують випічку. Тобто ми згуртували всіх, кого можна, аби зібрати якомога більше коштів для ЗСУ», – розповіла Крістіна Крот.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість виплат від міжнародної організації жителька Чернігівщини втратила власні кошти

Кошти виручені та зібрані під час ярмарку-концерту передадуть знаній чернігівській волонтерці Наталці Орловій.

«Кошти, які зберуть, передадуть мені. У нас нині багато потреб – на п’ять тепловізорів збираємо для Чернігівщини. І в нас є запити від чернігівських хлопців, які воюють на сході та на Херсонщині. Ми дивимося, які потреби першочергові», – пояснила Наталія Орлова.

Організатори ярмарку-концерту будуть раді учасникам, глядачам, підтримці.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Back to top button