Суспільство

У Чернігові вперше пройде Молодіжний дипломатичний форум

Сьогодні об 11:30 в центральній залі музичної школи № 1 відбудеться відкриття Молодіжного дипломатичного форуму «Роль молоді у процесі євроінтеграції України», який організовує молодіжна ініціатива GAVA.

Це найголовніша молодіжна дипломатична подія 2017 року, де близько 70 молодих людей з усієї України, кількох університетів Польщі та Канади, пройшовши суворий відбір, напряму спілкуватимуться, дискутуватимуть і співпрацюватимуть з відомими політиками, аналітиками й журналістами щодо конкретних тем, які вже мають або невдовзі матимуть великий політичний, економічний, дипломатичний, екологічний і технологічний вплив на Україну та всю світову спільноту.

У комітетах учасники форуму, беручи за основу реальні ресурси, умови й світові тенденції, власноруч створюватимуть пропозиції з вирішення конкретних проблем у рамках теми свого комітету для всіх присутніх делегатів. Вони повинні зуміти презентувати й захистити їх перед усіма присутніми за вкрай обмежений період часу, ведучи перемовини, дебати та вирішуючи конфронтації з іншими учасниками.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button