Суспільство

У Чернігові з Центрального ринку приберуть квіткові ряди, на їхньому місці буде новий ТЦ

До 1 квітня мають звільнити торгові місця продавчині квітів на Центральному ринку Чернігова. Підприємців попередило про це керівництво ринку, розповіла продавчиня Ольга Лукомська.

Про те, що квітковий ряд закриють, їх попередили перед 8 березня, розповіла продавчиня Ольга Лукомська.

«Нам вручили наші директори папери, де було вказано, що до 1 квітня ми маємо звільнити наші робочі місця», – розповіла Ольга Луковська.

На «квіткових» рядах торгує 21 продавчиня. Щоб з’ясувати, чому від них вимагають звільнити торгові ряди, вони прийшли до міського голови Чернігова Владислава Атрошенка. Він каже – це пов’язано з планами із реконструкції торгового центру «Дитячий світ», який впритул прилягає до торгових рядів. До фірми, яка володіє «Дитячим світом», має відношення сам міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові продовжують звільняти вулиці та зупинки від торгівельних МАФів, а двори – від незаконних гаражів

«Я особисто маю стосунок до торгового центру «Дитячий світ». Він своє віджив. Там буде сучасний торговий центр з підземним паркінгом. Для міста це – плюс. Восени розпочнеться будівництво. Земля викуплена у приватну власність, люди розробляють проектну документацію, готуються до будівництва», – сказав Владислав Атрошенко.

Продавчиням же пропонують два варіанти. Перший – перейти на ринок на Шерстянці. Другий – переїхати на «Соціальний ринок» на вулиці Ремісничій. Обидва варіанти продавчиням не подобається.

За словами директора КП «Паркування та ринок» Миколи Гоголя, він буде шукати місця в Чернігові, де зможуть розмістити торгові ряди з квітами.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Суспільне

Ще статті по темі

Back to top button