Суспільство

У Чернігові зафарбували понад 70 наркореклам (Фото)

Наприкінці минулого тижня в обласному центрі правоохоронці та громадські активісти провели спільну акцію щодо боротьби з рекламою наркотиків, яку зловмисники залишають на фасадах будинків та парканах.

Озброївшись балончиками з фарбою, поліцейські, співробітники філії Державної установи «Центр пробації», представники чернігівської філії Міжнародної антинаркотичної асоціації, інших громадських організацій зафарбували понад 70 шкідливих для життя громадян написів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція затримала “Ескобара” з півночі

— Інформацію про локації збирали заздалегідь. Нам у цьому дуже допомагають волонтери і просто небайдужі громадяни, які постійно повідомляють про появу нових вбивчих графіті. До речі, навіть під час активних бойових дій такі вказівки продовжували з’являтися у місті. Тож ймовірно деякі торговці взагалі нікуди не виїжджали, — розповів радник начальника Чернігівської ОВА Артем Носуля.

Завдяки подібним акціям реалізація наркотиків ускладнюється, переконані активісти. Тому зупинятися не збираються — нова інформація перевірятиметься з відповідним реагуванням.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Ще статті по темі

Back to top button