Суспільство

У Чернігові загубилась дитина

14 липня близько опівдня до поліції звернулася жінка, яка повідомила, що на вулиці Захисників України неподалік пожежної частини знайшла маленького хлопчика приблизно 5 років, який сказав, що він загубився. На місце одразу виїхав екіпаж патрульної поліції.

Про це повідомляє патрульна поліція Чернігова.

Прибувши на місце та поспілкувавшись із заявницею та дитиною, патрульні з’ясували, що хлопчику 6 років. Він назвав своє ім’я та розповів, що разом із мамою та бабусею був у магазині, та якоїсь миті втратив рідних з поля зору. Вийшовши на вулицю, ні мами, ні бабусі не знайшов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині дідусь загубився у лісі

Дитина назвала адресу свого мешкання. Виявилося, що це зовсім поряд. Патрульні, посадивши малюка до службового авто, поїхали до його будинку. Дверей квартири ніхто не відчинив. Сусіди ж упізнали дитину, але, де його рідні, точно сказати не змогли, не знали вони й контактного номеру телефону батьків.

Правоохоронці зв’язалися із колегами з ювенальної превенції і вирушили до Чернігівського відділу поліції, щоб передати хлопчика до превенції. Та на перехресті вулиць дитина побачила у вікно свою бабусю.

Коли поліцейські разом із хлопчиком підійшли до його бабусі, туди ж майже одразу з’явилася і його мама. Виявилося, вона була неподалік. Жінки були переляканими, вони розшукували дитину. Мама та бабуся також розповіли про те, що разом прийшли до магазину і загубили одне одного. Вони шкодували, що були неуважними.

Хлопчик одразу заспокоївся поряд зі своїми рідними, тому патрульні, перевіривши документи матері (у паспорті був запис про дитину), під розписку залишили їй сина.

Ще статті по темі

Back to top button