Суспільство

У Чернігові знову тероризують ліцей побуту

Доля Чернігівського ліцею побуту знову висить на волосинці. Ситуацію хитає міська влада. Стурбовані працівники навчального закладу шукають підтримки і звертаються за допомогою.

«Ми гинемо. Нас запросили в училище на Козацьку, 11-а для огляду майстерень та кабінетів, де маємо працювати з вересня. Майстерні не відповідають вимогам для підготовки швачок. На групу учнів 25-28 чоловік тільки 7 машин. Більше немає місця. З понеділка планують вже перевозити майно. Дехто йде на скорочення і на біржу. Дуже прикро. Мер поспішає», — бідкаються працівники ліцею», — бідкаються в ліцеї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові продовжується руйнація системи освіти, – Анна Романова (Відео)

Захистити колектив та студентів намагається народний депутат Анна Романова.

«Пам’ятаєте я з колегами боролася проти закриття зразкового Чернігівського ліцею побуту, що готує швачок? Тоді численні запити/звернення/брифінги допомогли залишити відремонтовані приміщення за студентами та викладачами. Але через рік ситуація повторюється. Викладачів Чернігівська міська влада попередила про виселення у непристосоване для швачок приміщення. Людей скорочують. Владислав Атрошенко у мене людське прохання: залишити зразковий ліцей з у спокої, не вбивати швацьку професію у Чернігові! Не може клас з 25-28 студентів навчитися шити на 7ми машинах! Я підкріпила прохання запитами в усі інстанції. Розумію, влада міняється. Але мені не важко звернутись і до нового Президента, і до нового губернатора і нового уряду», — зазначає Анна Романова.

Що думає з цього приводу Чернігівська міська рада? Про це – згодом на ЧЕline.

Ще статті по темі

Back to top button