Суспільство

У Городні діти відвідали центр декоративного рослинництва

*Актуально

Випускники молодшої ланки Городнянського ліцею №1 за сприяння депутата від «Нашого краю» Ігоря Романенка відвідали місцевий центр декоративного рослинництва «Ріко».

За його словами, це не перша екскурсія для учнів Городнянської ОТГ до центру. Після двох місяців навчання онлайн і перебування на карантині ліцеїсти, які закінчили четвертий клас, мали змогу зустрітися з товаришами та поспілкуватися на свіжому повітрі. «Ми постійно створюємо умови для якісного дозвілля дітей, дбаємо про їхнє навчання і виховання. Діяльність у цьому напрямку обов’язково триватиме», – наголосив Ігор Романенко.

Під час екскурсії до центру декоративного рослинництва дітей супроводжувала керівниця Городнянського районного осередку партії «Наш край» Світлана Більська. Вона зазначила, що традиційно після закінчення четвертого класу діти святкують свій перший «випускний», але цього року всі плани змінилися через карантин у зв’язку з поширенням коронавірусу. Тому прогулянка на свіжому повітрі стала символічним прощанням із молодшою школою. Діти та їхні батьки залишилися задоволені таким відпочинком.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button