Суспільство

У Городнянському районі перевірили 13 сімей, які опинились у складних життєвих обставинах (Фото)

Інспектор з ювенальної превенції та дільничні офіцери поліції Городнянського відділення поліції спільно з представниками органів місцевого самоврядування постійно проводять роботу, спрямовану на захист прав і законних інтересів дітей, які опинились у складних життєвих обставинах за місцем їхнього проживання для з’ясування умов проживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альтернатива інтернату: де житимуть діти-сироти

Із батьками проводять профілактичні бесіди з приводу належного виконання батьківських обов’язків, недопущення вживання алкогольних напоїв, дотримання здорового способу життя. На горе-батьків, які не виконують своїх батьківських обов’язків, було складено проколи за ст. 184 КУпАП України. Високі штрафи, в деяких випадках і вилучення дітей, не є вагомим аргументом для горе-батьків, оскільки деякі з них навіть через неодноразові попередження й надалі продовжують вести асоціальний спосіб життя, не зважаючи на потреби своїх діток.

Від початку 2019 року відвідали вже 13 сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. На батьків, які неналежно виконують свої батьківські обов’язки, складено протоколи про адміністративні правопорушення.

Городнянське відділення поліції ГУНП у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button