Суспільство

У громаді на Чернігівщині відкрили міні-дитячий садок

«Смайл» – таку назву має міні-дитячий садочок у Носівці, який влітку минулого року організувала Тетяна Кеба. Власне, задумувався він як звичайна ігрова кімната з дитячими атракціонами – лабіринтом, гірками, батутом та спортивним куточком для дітей молодшого віку та різноманітними настільними іграми для школярів.

Певний час, на радість місцевій малечі, він так і працював, набувши неабиякої популярності. А потім життя внесло свої корективи – через війну дитячі дошкільні заклади призупинили свою роботу, тож багатьом батькам доводилося вимушено брати своїх чад до себе на роботу. А це, зрозуміло ж, не сприяло ні працездатності старших, ні доброму настрою малечі. Саме це й стало поштовхом Тетяні Анатоліївні, педагогу за освітою й вихователю за місцем роботи, перепрофілювати «Смайл» під міні-дитячий садок.

Щодня тут перебуває до десятка малюків віком від трьох до шести років.

Добрими помічницями Тетяні Анатолівні у «Смайлу» її доньки – Анастасія та Дарина. До речі, Настя наразі навчається на четвертому курсі факультету спеціальної освіти та соціальної роботи Кам’янець-Подільського педуніверситету, тож для неї допомога мамі є ще й доброю практикою.

Загалом, маленькі відвідувачі «Смайлу» тут не тільки граються. За розкладом у них є спільні та індивідуальні заняття. Якщо за вікном сонячно й тепло – разом з вихователем ходять на прогулянки в парк. Словом, все, як у звичайному садочку. За винятком того, що оскільки працює «Смайл» тільки до обіду, денного сну для малюків тут теж не передбачено.

Джерело: nezhatin

Ще статті по темі

Back to top button