Суспільство

У громаді на Чернігівщині запрацювала послуга «Залиш дитину на годину»

Це одна із платних послуг КЗ «Централізована бібліотечна система Городнянської міської ради», що буде надаватися, згідно з новим затвердженим переліком.

За словами директорки Ганни Щербакової, дозвіллям дітей займатиметься «бібліоняня» з педагогічною освітою. Залежно від віку, заняття можуть бути різноманітними: читання, малювання, розвиток творчих здібностей з урахуванням індивідуальних особливостей дитини.

Створення простору можливостей у центральній міській бібліотеці – потужний креативний крок до осучаснення. Відтепер цей заклад у Городні у відвідувачів асоціюватиметься не лише з книжками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Городні згорів гараж із транспортом

Тут можна отримати допомогу в оформленні реєстраційно-облікових документів, написанні рефератів, доставці документів (в електронній формі).

Є змога роздрукувати інформацію з електронних носіїв, зробити ксерокопіювання, сканування, придбати абонемент на користування персональним комп’ютером.

Сучасне обладнання та зонування кімнати дає змогу організовувати проведення лекцій, семінарів, тренінгів, уроків, екскурсій, творчих майстерень, розвивальних занять, показу кінофільмів.

Вартість послуг дуже символічна – від 3 до 30 гривень, і розраховується окремо на кожен захід, відповідно до матеріальних, технічних витрат та інших ресурсів.

Джерело: Городнянська міська рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button