Суспільство

У Коропській громаді збирають пропозиції щодо бюджету на наступний рік

Протягом вересня 2021 року у Коропській громаді проходитиме вулична акція «Впливай на бюджет своєї громади!». У ході заходів можна отримати актуальну інформацію та консультації з бюджетних питань, а також залишити свої пропозиції до бюджету Коропської громади на наступний рік.

Організатором акції виступає громадське партнерство «За прозорі місцеві бюджети!». У Коропі акція проходить у рамках проєкту «Доброчесні громади», за підтримки програми DOBRE.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові на «Бюджет участі» подали 90 проєктів

Діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий – ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчику на конкретній вулиці чи дворі, організація тематичного фестивалю для туристів, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо. Головне – щоб пропозиції торкались повноважень місцевої влади та були коректно і конкретно сформульовані.

Скриньки подачі пропозицій до бюджету будуть розміщені за наступними адресами:

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) (Кибальчича,12, 1-й поверх);

Адмінбудівля Коропської селищної ради (Кибальчича,1, 1-й поверх).

Подати електронну пропозицію до бюджету громади на наступний рік можна тут.

Безпосередньо дія консультаційного пункту розпочнеться о 10:00 год 15 вересня 2021 року у парку імені Миколи Кибальчича.

Всі зібрані пропозиції будуть розглянуті, а мешканці отримають публічний звіт про те, які з них враховані у планах на 2022 фінансовий рік.

Сайт Коропської громади

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button