Суспільство

У Корюківці влаштують благодійний ярмарок

Українці хочуть Перемоги і миру, які кожен наближає, як може. Зокрема, в багатьох громадах нині відбувається безліч усіляких акцій на підтримку ЗСУ. Люди готують для військових смаколики, збирають кошти на потреби захисників, а також допомагають у якийсь інший спосіб.

Не пасе задніх і Корюківка. Тут до Дня міста анонсують благодійний ярмарок.

«Вирішили підтримати військових, адже багато наших земляків служать. Закликаємо всіх охочих приєднатися своїми виробами та вміннями – всім, у що вклали свою душу та працю. Це можуть бути картини, сувеніри, вироби ручної роботи, випічка, різні смаколики», – у коментарі для ЧЕline пояснила Вікторія Доценко, волонтерка корюківського молодіжного центру «КУБ».

Безперечно, акція добровільна. Організатори передбачають, що відгукнуться насамперед корюківчани, у яких бажання допомагати нашим захисникам – у серці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Територія піщаних дюн: на Чернігівщині збереглася унікальна пам’ятка Льодовикового періоду

 295491901_393114896144142_9002361161748786075_n

Благодійний ярмарок відбуватиметься за звичним сценарієм – лоти продаватимуть, а гроші складатимуть до скриньки. Імовірно, виручену суму передадуть волонтерам, які краще знають про потреби земляків-військових.

Пані Вікторія зазначає, що благодійний ярмарок – це не перша акція з допомоги військовим, організована в місті.

«У нас багато акцій, якими займаються інші люди. Збирають гроші на різні потрібні речі для наших захисників. І від «КУБ» це теж не перша акція. Ось усі зацікавлені можуть переглянути фільм «Неповнолітні» у фейсбуці та долучитися до благодійної акції «Фільм переглядай – ЗСУ допомагай»!

Також відбувається продаж футболок і сумок із корюківськими лого, виручені гроші теж спрямують на ЗСУ», розповіла Вікторія Доценко.

Справа хороша і потрібна. Адже кожна гривня від придбання благодійного лота – це також суттєвий внесок у нашу спільну Перемогу над ворогом.

Ще статті по темі

Back to top button