Суспільство

У Корюківці живе унікальний школяр (Фото)

Десятикласник Корюківської першої школи Дмитро Карпенко цьогоріч узяв участь у дев’яти шкільних олімпіадах районного рівня і здобув вісім призових місць, чотири з яких – перші!

Зараз хлопець готує роботу на Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України на тему: «Психологічні особливості станів становлення емоційно-вольової регуляції особистості сучасних підлітків». Хлопець навчається в математичному класі і має безліч захоплень та вподобань: спорт, музика, танці, спів, фотографія тощо.

Минулоріч Дмитро закінчив школу мистецтв по класу «Духові інструменти. Саксофон». Розпочинав навчання з гри на баяні, якого згодом таки «переміг» саксофон. Нині його інструмент перейшов меншому братові Андрію. Та Діма свого захоплення не полишив – грає в оркестрі, співає в хорі школи мистецтв. А до цього сім років був учасником вокального колективу ЦДЮТ «Тріумф».

Із 2016-го року почав танцювати. Зізнається: раніше не був впевнений у своїх силах і можливостях. Проте, коли після шкільного вальсу у дев’ятому класі однокласниці запросили до танцювального колективу районного Будинку культури, – вирішив спробувати. Особливо вдаються Дмитру ще й комедійні мініатюри!

Як будь-який хлопець, він не байдужий до спорту. Понад три роки займається легкою атлетикою у ДЮСШ – минулоріч став чемпіоном області з бігу на 1,5 тис. км. Грає у футбольній команді ДЮСШ, захоплюється баскетболом.

Джерело: тижневик «Маяк»

Ще статті по темі

Back to top button