Суспільство

У медичних закладах міста проводиться термомодернізація будівель (Фото)

У Чернігові в закладах охорони здоров’я виконуються ремонтні роботи. Зокрема, проводиться термомодернізація будівель: утепляються стіни, ремонтуються покрівлі, замінюються на енергозберігаючі вікна та дверні блоки.

Для зменшення тепловтрат та забезпечення економії енергоресурсів у 3-му поліклінічному відділенні міської лікарні №1 (проспект Миру, 44) здійснюють термомодернізацію будівлі. Працівники ТОВ «Фірма «МЖК-СЕРВІС» розпочали виконувати цей проект у березні й планують його завершити у жовтні.

Наразі роботи, передбачені проектом, частково вже виконані: утеплений та пофарбований передній фасад будівлі, а також частково замінені вікна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові вода затопила медичні заклади в місті

На цей проект вже використано понад 4,2 млн грн, загальна його вартість – близько 10 млн грн. Після дофінансування з міського бюджету планується утеплити стіни тильної сторони будівлі (з внутрішнього двору), а також оновити рубіроїдне покриття покрівлі, яка вже утеплена. Також буде зроблений благоустрій та озеленення центрального входу поліклініки.

Крім того, необхідно ще провести утеплення вздовж цоколя, оскільки після зливи 30 червня підвальне приміщення поліклініки зазнало підтоплення, внаслідок якого пошкоджена електрощитова та архів з медичними документами.

В іншій будівлі цієї ж міської поліклініки № 3 – 9-типоверховому палатному корпусі — теж проводиться термомодернізація. Загальна вартість проекту — 10,9 млн грн, з них вже реалізовано майже 4,7 млн грн. Сьогодні на цьому об’єкті проводяться роботи по утепленню стін, які виконують працівники ТОВ «УТБ-ІНЖИНІРИНГ».

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button