Суспільство

У Ніжині представили проєкт майбутньої реконструкції набережної річки Остер (Фото)

У четвер, 26 травня, відбулася Презентація візуалізації проєкту з майбутньої реконструкції та зонування території біля набережної річки Остер у м. Ніжин.

Про це повідомляє міська рада.

Проєктування охоплює територію між Театральним та Університетським мостами.

На онлайн-зустрічі робоча група ознайомилася з остаточними матеріалами проєкту. Ця детальна презентація розроблена з врахуванням пропозицій, викладених на попередніх зустрічах із представниками робочої групи, молоддю, представниками громадських організацій і підприємців, зацікавлених у розвитку громади й облаштуванні прибережної зони відпочинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який вигляд має розбомблений готель «Україна» зсередини (Фото)

Фінальна версія проєкту буде презентована у вигляді 3D-зображень, супроводжуватиметься звітом з рекомендаціями та чітким алгоритмом з реалізації проєкту на найближчі роки з врахуванням воєнного стану.

Протягом 2021-2022 років робоча група організувала два виїзні та два онлайн робочі засідання, провела опитування й інтерв’ю представників робочої групи та мешканців громади для визначення викликів і врахування балансу потреб користувачів майбутнього простору. За сприятливих мирних умов громада планує розпочати реконструкцію простору в першому кварталі 2023 року.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button