Суспільство

У Ніжині сучасний центр європейської якості OPEN SPACE надав дві тисячі послуг

Ніжинці вже тривалий час користуються послугами сучасного та зручного офісу європейського зразка, що діє за принципом «єдиного вікна» – OPEN SPACE. Такий центр є гарним прикладом надання населенню якісних консультацій і допомоги у вирішенні питань, пов’язаних із державною реєстрацією актів цивільного стану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканець Хмельницької області прямував через держкордон у Нових Яриловичах із підробленим паспортом

У поточному році 6 місяців роботи сучасного центру, що діє на базі Ніжинського відділу державної реєстрації актів цивільного стану в Ніжинському районі Чернігівської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) з 2019 року, відзначилися великим попитом із боку місцевих жителів. Так, упродовж зазначеного періоду фахівці юстиції надали громадянам понад дві тисячі послуг та консультацій.

«Звертаючись до центру OPEN SPACE, громадяни можуть швидко й без зайвої витрати часу отримати низку послуг, що стосується сфери державної реєстрації актів цивільного стану. Робота в офісі побудована за європейським зразком, а тому оброблення запитів не є довготривалим, – зазначила Ірина Свистун, очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшла й Чернігівщина. – Попит на послуги таких центрів не згасає, люди задоволені, що «відкриті простори» успішно працюють не тільки в обласних центрах, а й в інших населених пунктах».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button