Суспільство

У Ніжині відбувся футбольний турнір пам’яті загиблого воїна (Фото)

У Ніжині відбувся футбольний турнір пам’яті Максима Рибецького («Риба»), який героїчно загинув на околицях селища Зарічного Донецької області 14 грудня 2023 року. Про це повідомляють у Ніжинській міськраді.

Турнір відбувся 9 квітня, в день народження Максима. Максим – вихованець Ніжинської ДЮСФШ. Він дуже любив футбол. За словами тренерів, стадіон став його другою домівкою, а гра в футбол – не просто хобі, вона його загартувала. Його воля, справедливість, лідерські якості – це, зокрема, заслуга й спорту.

В урочистому відкритті футбольного турніру взяли участь батьки загиблого Героя, його побратими та керівництво Ніжинської дитячої футбольної школи. Теплі слова про коханого чоловіка лунали в спогадах його дружини. Присутні вшанували пам’ять загиблого бійця та всіх полеглих хвилиною мовчання. 

П’ять команд найменших вихованців СДЮШОР «Десна» (Чернігів) і Ніжинської ДЮСФШ, 2017 р.н., проявили на полі свої вміння та командний дух. Упродовж турніру гравці демонстрували енергію та завзяття, злагодженість і бажання перемогти.

Усі команди-учасниці турніру отримали кубки та м’ячі, а кожен футболіст – медаль із зображенням Максима Рибецького та солодощі. 

«Ми повинні пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається незалежність України. 

Слава і шана українським Героям за можливість провести цей турнір і за кожну хвилину життя, вічна пам’ять воїнам, які загинули», – йдеться в повідомленні.

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button