Суспільство

У Ніжині відкрили футбольне мiнiполе зі штучним покриттям

Урочисте відкриття футбольного мiнiполя зі штучним покриттям у місті Ніжині (член Асоціації міст України в Чернігівській області) відбулося вчора, 2 вересня, після святкової лінійки з нагоди Першого дзвiнка.

Розпочалося свято спорту вітальними промовами учасників заходу та урочистим перерізанням символічної стрічки на вході до майданчика.

Про це повідомляють у Чернігівському РВ АМУ.

Далі відбулися перші спортивні змагання з мініфутболу серед команд. Право першого удару у ворота надали міському голові Анатолію Ліннику. Сучасне футбольне поле побудували на місці старого хокейного майданчика, що знаходиться на території Ніжинської міської дитячої школи футболу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові за 45 мільйонів реконструюють стадіон

В першій половині дня тут проходитимуть заняття з учнями ЗОШ І-ІІІ ступенів №9, яка знаходиться на суміжній території з футбольною школою, а у другій половині дня – тренуватимуться вихованці футбольної школи.

Збудували сучасний міністадіон за рахунок використання залишків коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Фото — Ніжинська міська рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button