Суспільство

У ніжинській міській лікарні запрацює телефон довіри

Ніжинська громада є учасником програми DOBRE. Влітку цього року, в рамках цієї програми, з метою виявлення переваг та недоліків у життєдіяльності громади, експерти DOBRE проводили опитування по всій Ніжинській ТГ. Таким чином було опитано близько 400 осіб різного віку. Завдяки опитуванню щодо того, що найбільше турбує ніжинців у місті, було виявлено, що одна з основних проблем у громаді – це недостатньо якісне надання послуг лікарями, медичним персоналом населенню Ніжинської громади й іноді неввічливе, а подекуди й хамовите ставлення до пацієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невдовзі в чернігівській дитячій поліклініці відкриють нову лабораторію (Відео)

Громада також незадоволена і наявними корупційними схемами, з якими можна зіткнутися у сфері медицини.

Міська влада не може не реагувати на результати проведеного соціального опитування.

“Було прийнято рішення створити телефон довіри, щоб пацієнти могли разом із владою боротися з корупцією та вимагати ввічливого ставлення до себе”, – зазначила заступник міського голови Ірина Грозенко.

 

Телефон, куди надходитимуть дзвінки, буде розміщено у приймальні міськвиконкому. Усі скарги, порушення, пропозиції та побажання фіксуватимуться, по них буде проводено перевірки і застосовано відповідні стягнення, якщо дане порушення медичним працівником буде підтверджено.

У кожній палаті міськлікарні буде розміщено плакати з вказаним номером телефону.

Телефон довіри запрацює вже з наступного тижня.

Джерело: Нежатин

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button