Суспільство

У Носівській громаді 101-річна жінка готує смачнючі вареники (Фото)

У Носівській громаді Феодосію Супрун, якій 23 травня виповнився 101 рік, знають усі – від старого до малого. Адже вона не лише найстарша жителька, а ще й партизанка, учасниця Другої світової війни. А ще вона надзвичайно активна, щира, відкрита, велика оптимістка і життєлюбка. Певно, саме через це вона з легкістю долає всі житейські випробування, а їх ой, як чимало на її довгій життєвій ниві.

Пресслужба Носівської міської ради інформує, що в буремні роки війни пані Феодосія була зв’язковою партизанського з’єднання  «За Батьківщину».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє прилучан створили у столиці найдовший мурал в Україні (Фотофакт)

Побувати на гостині в таких поважних людей – завжди свято, адже вони випромінюють стільки доброти, світла, неймовірної любові і щирості до всіх навколо!

Із поважним ювілеєм іменинницю вітали багато гостей, яким вона була дуже рада, чекала і готувала смачнющі вареники з різними начинками: сиром, вишнями, аличею, порічками, а ще запашний і вітамінний весняний салат за власним рецептом і з секретним інгредієнтом.

Феня Минівна, попри свій дуже поважний вік, напрочуд активна, порається на городі, вирощує кімнатні квіти, спілкується з численними родичами та друзями по телефону і просто живе, радіючи кожному новому дню, сонцю, квітці, добрій людині.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото – Пресслужба Носівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button