Суспільство

У Носівській ОТГ виділили кошти на оздоровлення дітей

*Актуально

Депутати фракції «Наш край» у Носівській міськраді під час чергової сесії ухвалили низку соціальних і бюджетних питань. Про це повідомила секретар Носівської міськради Людмила Недолуга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові «Наш край» розробив програму боротьби з онкозахворюваннями

За її словами, депутати затвердили порядок відправлення дітей із громади на відпочинок за кошти міського бюджету. «За бюджетні кошти зможуть оздоровитися насамперед діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, діти учасників АТО і родин загиблих, із малозабезпечених та багатодітних родин, ті, які мають статус внутрішньо переміщених осіб. Також ми внесли зміни до бюджету і передбачили на ці потреби 100 тис. грн. Якщо не вистачатиме, то додамо ще, адже літо тільки розпочалося», – прокоментувала Людмила Недолуга. Вона уточнила, що оздоровлюватимуться діти з Носівської ОТГ як на Чернігівщині, так і за межами області. Крім того, одним із важливих рішень сесії стало спрямування коштів на співфінансування проекту будівництва сільської медичної амбулаторії у селі Володькова Дівиця, що входить до складу Носівської ОТГ.

35512725_791655447708994_3433331718948388864_n

Під час сесії депутати «Нашого краю» підтримали всі питання, спрямовані на розвиток громади. До сесії традиційно депутати міськради провели засідання у фракції, у ньому взяв участь депутат Чернігівської обласної ради Сергій Баришовець.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button