Суспільство

У Новгород-Сіверському районі запрацювала Державна міграційна служба України

У Коропі сектор уже працює більше як тиждень. У Новгород-Сіверському запрацював із сьогоднішнього дня. Залишилось узгодити деякі технічні нюанси, щоб наступного тижня почалася повноцінна робота з оформлення та видачі документів. Про це повідомляють у Новгород-Сіверській районній військовій адміністрації.

Для відкриття служби в Семенівці треба ще узгодити деякі безпекові питання. Сподіваємося, що ми це зробимо і також вдасться відкрити сектор міграційної служби. А до цього часу всі семенівці в Новгород-Сіверському районі мають право в секторах міграційної служби обслуговуватися позачергово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці можуть самостійно перевірити, чи призначено їм субсидію на оплату ЖКП

Питання відкриття цих секторів вдалося вирішити завдяки тісній взаємодії районної військової адміністрації, територіальних громад району з центральним апаратом та обласним управлінням Державної міграційної служби. Окрема подяка нашим військовим, які також долучилися до цієї роботи, зокрема під час візиту 16 листопада 2022 року до нашого району представника центрального апарату та Ксенії Лук’янець, начальника управління Державної міграційної служби в Чернігівській області.

Тепер будь-який паспорт громадянина України мешканцям району значно легше оформити та отримати. Паспорт, що визначає особу та громадянство його власника, є певним юридичним уособленням нашої держави для кожного українця. Під час війни це має неабияке значення та набуває ще більш великої ваги ніж будь-коли, оскільки ворог хоче знищити все, що є символом і реальними атрибутами держави Україна.

Районна військова адміністрація висловлює слова вдячності Голові Державної міграційної служби України Наталії Науменко за особисте втручання та сприяння у вирішенні цього питання.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button