Суспільство

У Новгороді-Сіверському підтримують В’ячеслава Кауфмана на посаду міського голови

*Актуально

17 січня в Новгород-Сіверській громаді відбудуться вибори міського голови. Лідером виборчих змагань серед усіх кандидатів є досвідчений управлінець, депутат Новгород-Сіверської міської ради від партії «Наш край» В’ячеслав Кауфман.

Думками про його професіональні й особисті якості поділилися відомі люди Новгород-Сіверщини.

138735835_3421557684636400_1222923644969377351_oОлена Набхан, генеральний директор комунального некомерційного підприємства «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня ім. І.В.Буяльського»:

«Вірність даному слову, чесність, відповідальність – це все якості порядної людини. Саме такою людиною я вважаю В’ячеслава Кауфмана. І хоча знаю його порівняно нещодавно, вже неодноразово в цьому переконалася. З перших днів нашого знайомства я відчула його підтримку у вирішенні багатьох питань поліпшення матеріально-технічної бази нашої лікарні. Якось у розмові я зазначила, що було б добре придбати в лабораторію гормональний аналізатор. Він одразу відгукнувся на це прохання, провів роз’яснювальну роботу серед депутатського корпусу, переконав, що це дійсно потрібно, і рішенням сесії було виділено кошти.

У нашій лікарні зараз триває реконструкція приймально-діагностичного відділення в межах програми президента України «Велике будівництво». Із В’ячеславом Марковичем нам доводилося дуже багато зустрічатися, обговорювати й уточнювати різні питання щодо цього проєкту. Я спершу не знала, що він – заслужений будівельник України. А потім усе стало зрозуміло: він читав усі проєкти як книжку, яку бачив тисячу разів. В’ячеслав Кауфман був на зв’язку завжди і я могла зустрітися з ним у будь-який час. Він ніколи нічого не відкладав на потім. Завжди ретельно вникав в усі проблеми та реально їх вирішував. Він – людина слова та діла, вміє швидко домовитись і все організувати.

Я можу з впевненістю сказати, що пріоритетним напрямом у роботі В’ячеслава Марковича була і буде медицина. Він виділив кошти, щоб ми купили захисні костюми, обладнання, допоміг працівникам лікарні та місцевим жителям, щоб у нас були необхідні ліки, аби ми не їздили до Корюківки лікувати COVID. Для мене особисто велика честь, що я знаю таку людину. Людину, яка все життя вчиться, прагне працювати для міста, постійно удосконалюється. Вважаю, що особистість, яка досягла таких висот у житті – це гарний приклад для молоді».

139313393_3424321464360022_3657495583777709000_oНеля Чугаєва, заступниця голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації у 2015-2020 рр.:

«Із В’ячеславом Марковичем Кауфманом працювалося добре, бо він – людина слова й діла. Він патріот, дуже переживає за свій район, любить Новгород-Сіверщину, робить усе, щоб тут людям жилося краще. Завдяки його наполегливості були проведені будівельні роботи, ремонти в Чайкинському, Грем’яцькому, Смяцькому та інших навчальних закладах. В усіх питаннях була підтримка та взаєморозуміння.

Пам’ятаю, як В’ячеслав Маркович, я, Світлана Шам були в складі госпітальної ради. Її планували зробити в Корюківці, а ми організовували зустрічі з представниками обласної ради, облдержадміністрації, зверталися до депутатів різних рівнів, пояснювали, що її треба створювати в нас, бо матеріально-технічна база нашої лікарні давала можливість це зробити.

В’ячеслав Маркович Кауфман завжди дбав, щоб район отримував кошти, преференції на розвиток усіх галузей. Він – людина відповідальна, якщо обіцяє, то обов’язково виконує. Ми багато працювали, але мало розповідали про це, не піарилися. Ми просто робили свою справу, не вихвалялися. В’ячеслав Кауфман говорить мало, а робить багато, завжди підтримує починання, відкритий, контактний, працює на благо нашої громади».

139177887_3426759880782847_391265780214944906_oОксана Заруба, директорка Орлівського навчально-виховного комплексу:

«В’ячеслав Кауфман завжди допомагає нашому навчальному закладу вирішувати проблемні питання. Тож будемо його підтримувати на посаду Новгород-Сіверського міського голови.

Торік було зроблено багато добрих справ для нашого навчального закладу. Зокрема, замінили 20 старих вікон на нові пластикові (вікна в школі великі). Зроблено сучасний внутрішній туалет, придбано необхідне обладнання для харчоблоку (електроплиту, холодильник, бойлер для їдальні) тощо. Закуплено запчастини для шкільного автобуса. Освітяни вчасно отримали зарплату.

Я вважаю, що В’ячеслав Маркович Кауфман на посаді голови районної ради виконував свої обов’язки на 100% або й більше. Я співпрацюю з ним не один рік і кращого керівника немає!»

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button