Суспільство

У поліції Чернігівського району запрацював відремонтований тир

Начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський відкрив оновлений тир Чернігівського районного управління поліції.

Відтепер чернігівські поліцейські зможуть тренуватися у вправності володіння зброєю, вдосконалювати і розвивати навички стрільби у сучасному відремонтованому тирі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Яблунівській громаді на Чернігівщині запрацювала поліцейська станція

Ремонт приміщення тривав упродовж двох місяців. Переобладнання відбулося за ініціативи та коштом Спортивного клубу поліції Чернігівської області.

10 грудня перші постріли з відстані 25 метрів у тиру зробили керівник поліції Чернігівщини Володимир Нідзельський, начальник Управління кадрового забезпечення поліції області Ігор Папченко та начальник Чернігівського районного управління поліції Олег Калита.

«Відтепер чернігівські поліцейські будуть вдосконалювати свої стрілецькі навички у спеціально обладнаному для цього приміщенні. Належна організація і створення відповідних умов дозволять підвищити рівень готовності поліцейських до виконання службових обов’язків», – відзначив Володимир Нідзельський.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button