Суспільство

У поліції Чернігівської області розпочали роботу сектори адміністративної практики

У п’яти підрозділах поліції Чернігівщини – в Чернігові, Прилуках, Ніжині, Корюківці, Новгороді-Сіверському – запрацювали сектори адмінпрактики.

Ці підрозділи вестимуть облік адміністративних правопорушень, формуватимуть адміністративні справи та направлятимуть їх до суду, здійснюватимуть перевірки законності оформлення адмінматеріалів, облік і збереження доказів за справами про адміністративні правопорушення. Також серед основних завдань секторів – розгляд листів і звернень громадян, установ та організацій, що стосуються адміністративної діяльності підрозділів поліції Чернігівщини, зокрема проведення службових розслідувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Плисківській громаді запрацювала поліцейська станція

В управлінні превентивної діяльності поліції області пройшла нарада під головуванням заступника начальника Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Олександра Комлика. На ній були присутні керівники підрозділів превенції районних відділів поліції.

Метою зібрання стало обговорення проблемних питань функціонування підрозділів адміністративно-штрафних практик. Керівники секторів висловили свої пропозиції з налагодження ефективної роботи своїх підлеглих. Керівництво взяло їх до уваги.

«Управління превентивної діяльності в найкоротші строки опрацює висловлені пропозиції щодо покращення роботи новостворених секторів», – пообіцяв заступник начальника поліції області Олександр Комлик.

Поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button