Суспільство

У прикордонній Семенівській громаді встановлять додаткові вежі мобільного зв’язку

Днями на сесії Семенівської міської ради прийнято рішення щодо надання земельних ділянок для встановлення додаткових веж мобільного зв’язку у деяких прикордонних селах нашої громади. Це рішення в майбутньому дозволяє значно підвищити якість мобільного зв’язку там де зараз з цим проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посіви озимих культур в області — у задовільному стані

«Ні для кого не секрет, що зараз жителі сіл, які проживають на кордоні, стикаються з явищем, що в мобільних телефонах відбувається прийом зв’язку від операторів з країни агресора, а якість вітчизняних операторів є дуже низькою. Окрім мобільного зв’язку, такі ж самі проблеми спостерігаються і з теле\радіо мовленням. Відповідні державні та обласні органи влади не раз вже піднімали це питання, але на жаль поки безрезультатно. В час, коли йде війна і мешканці українського прикордоння мають змогу користуватися теле\радіо мовленням ворога — це є неприпустимо!»,- йдеться у повідомленні.

Отже, надання дозволу на встановлення додаткових веж для мобільного зв’язку в прикордонних селах є довгоочікуваним кроком, який в майбутньому покращить якість вітчизняного мобільного зв’язку.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Рідна Семенівка

Ще статті по темі

Back to top button