Суспільство

У Прилуках презентували нову книжку українсько-білоруської письменниці

*Актуально

Презентація книжки відомої українсько-білоруської письменниці Лілії Бондаревич-Черненко «За годину до раю» відбулася в Прилуцькій районній бібліотеці. Видання побачило світ за допомоги депутата від «Нашого краю» Сухополов’янської ОТГ Віталія Лічмана, який долучився до проєкту разом з іншими благодійниками.

За його словами, підтримка книговидання має важливе значення не лише для тих, хто любить читати, виконуючи просвітницьку місію, а й сприяє популяризації Прилуцького краю.

«Я познайомився із Лілією Бондаревич-Черненко ближче нещодавно – це чудова жінка, талановита письменниця. Ми й надалі будемо підтримувати творчих земляків», – наголосив Віталій Лічман.

87168281_186468482606249_2909782610089607168_n

Макет книги створений за допомоги обласної влади в рамках відповідної програми, а з друком допомогли небайдужі прилучани.

Книга «За годину до раю» містить 25 історій – «25 доль різних людей складають поліфонічне полотно думок і сподівань, спогадів і надій, печалей і мрій. Це історії-сповіді, і вони не схожі одна на одну, бо кожен прийшов у старість зі своїм наплічником. У них є біль і зворушливість, іронія і гумор, відважна щирість. А щасливим, виявляється, можна бути не тільки у 30, а й у 70 і 80 років…».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button