Суспільство

У Прилуках зіштовхунился два легкових авто (Фото)

Внаслідок автопригоди неподалік перехрестя вулиць Перемоги та Костянтинівської зіткнулися «ВАЗ-2101» та «BMW». Водія «ВАЗу» доставили до лікарні з тілесними ушкодженнями, інший водій не постраждав.

В ході перевірки працівники Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області встановили, що водій «ВАЗу», здійснюючи розворот, не надав перевагу у русі легковику «BMW», який рухався на значній швидкості.

dtp_prylucky_2

Під час опитування учасників автопригоди поліцейські виявили явні ознаки наркотичного сп’яніння у водія «BMW». Лікарі при освідуванні документально підтвердели цей факт.

Відносно порушника складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП (керування транспортним засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого спяніння або під впливом лікарських препаратів.)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині внаслідок ДТП загинув 30-річний чоловік, який раптово вибіг на дорогу

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого.

Наразі призначено низку експертиз. Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button