Суспільство

У селі на Чернігівщині будують вежу для зв’язку

17 липня розпочалися роботи з встановлення вежі стільникового зв’язку одного з мобільних операторів на території села Талалаївка.

Питання слабкого сигналу мобільного зв’язку на території Талалаївської та Безуглівської сільських рад ось уже протягом кількох років озвучувалось жителями громад під час сходів сіл. Керівництво районної державної адміністрації взяло на себе зобов’язання допомогти вирішити цю нагальну проблему, адже в час розвитку цифрових технологій, запровадження електронного урядування та інших можливостей глобальної інформаційної системи мобільний зв’язок повинен бути доступним у будь-якому населеному пункті.

Про це повідомляють у секторі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про радіо, телебачення та зв’язок на Чернігівщині у цифрах

Тож після отримання дозвільних документів, виділення сільською радою земельної ділянки, роботи з будівництва вежі розпочались. І зовсім скоро жителі Талалаївської та Безуглівської сільських рад зможуть користуватися послугами мобільного інтернету та дзвінків безперешкодно. А перебіг робіт із будівництва вежі – на особистому контролі голови райдержадміністрації В’ячеслава Івашина та голови Талалаївської сільської ради Володимира Хоменка.

67385565_1295700987273653_830447513117917184_n

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button