Суспільство

У селі на Чернігівщині створено простір колективного користування

У Кучинівці на базі місцевої бібліотеки функціонуватиме простір колективного користування «Пункт незламності і розвитку». Ця ідея виникла в членів Кучинівського органу самоорганізації населення «Добробут» (голова ОСН – Наталія Рябченко).

За ініціативи і в межах діяльності ОСН «Добробут» із міської ради виділені кошти на придбання для бібліотеки технічних засобів: мультимедійний проєктор, проєкційний екран із тримачем, мишка-маніпулятор, картки пам’яті, стабілізаційний блок, відеокамера спостереження. Всі ці речі – вже в бібліотеці.

Також за кошти місцевого жителя до бібліотеки було заведено високошвидкісний інтернет і передано ноутбук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меняни бігли марафон на честь полеглого Героя Віталія Горбача (Фото)

У просторі «Пункт незламності і розвитку» планується проводити різноманітні заходи для невеликих груп дітей, молоді і дорослих (навчальні тренінги, освітні лекції, вебінари, покази фільмів, мультфільмів, науково-популярних та патріотичних програм, факультативи з різних предметів, благодійні акції і т.д.). Всі заходи проводитимуть із дотриманням безпекових норм.

Керівник бібліотечної філії, член ОСН «Добробут» Людмила Ковалевська запрошує жителів села в гості до бібліотеки. Найближчим часом відбудеться презентація простору колективного користування і перший перегляд для дітей.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Кучинівка – вільна та щаслива громада

Ще статті по темі

Back to top button