Суспільство

У селищі Березна тривають роботи з благоустрою: стан місцевих доріг покращується

*Актуально

У селищі Березна Менського району тривають масштабні роботи з благоустрою – виконується підсипка ґрунтових доріг, організована місцевими активістами, представниками влади за підтримки народного депутата Валерія Давиденка та районного осередку партії «Наш край».

Депутат селищної ради Сергій Шумний говорить, що ці роботи розпочалися ще взимку і наразі активно продовжуються. «У нас багато не заасфальтованих вулиць, а тому є нагальна потреба їх підсипати, аби зробити кращими. Добре, що є розуміння з боку влади, народного депутата і наше бажання працювати», — зазначає він.

На вулиці Березної планується завезти 400 тонн шлаку, його вартість оплачена Менською райдержадміністрацією на чолі з Валерієм Щукіним. Організаційні і транспортні питання вирішені за підтримки народного депутата Валерія Давиденка і голови Менської районної організації ПП «Наш край» Володимира Булавки. Підставив своє плече до спільної справи і місцевий підприємець Віктор Єжкун.

Цього тижня роботи розпочалися на вулицях Горького і Паризької Комуни, Петра Сагайдачного. Продовжиться подальший благоустрій доріг селища після Великодня.

Селищна голова Ольга Романченко висловила подяку усім, хто долучився до робіт, адже спільна справа завжди є ефективною.

«До нас надходить багато звернень місцевих жителів щодо ремонту доріг, усі намагаємося виконати. Подяка усім – і народному депутату Валерію Давиденку, і місцевому керівництву, й осередку «Нашого краю» — тим, хто працює для людей і прагне позитивних змін у громадах», — зазначила вона.

Березна дороги 2

Як повідомлялося раніше, у лютому за підтримки «Нашого краю» у селищі Березна розпочалася підсипка ґрунтових доріг, аби покращити їхню якість.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button