Суспільство

У Сосницькій громаді створили «Центр соціальної згуртованості»

Ідея створити такий центр виникла у членів ГО «Сосниця Щит». Вони подали заявку, пройшли відбір та отримали фінансування на реалізацію ідеї.

І ось Центр соціальної згуртованості, який створено на базі приміщення ГО «Сосниця щит», вперше приймав гостей. Сюди завітали люди різних вікових категорій: молодь, сім’ї з дітьми та люди пенсійного віку. Про це повідомляють у Сосницькій громаді.

«Тренер Богдан Делеуров показував як і що працює. В цей час інші присутні мали змогу самостійно зайнятися руханкою – повторювати вправи за професійними тренерами, зображення проєктувалося за допомогою проектора.

Багатьом сподобалася бігова доріжка, особливо жінкам. Чоловіки віддали перевагу тренажерам, а діти – батутам.

Протягом наступних трьох місяців активності будуть проводитися один раз на тиждень, до того ж можливе вільне відвідування спортивного залу.

Черговий захід по реалізації проєкту запланований на 14 червня о 18:00. Цього дня тут відбудеться груповий психологічний тренінг «Секрети спілкування», його проведе сертифікований психолог Наталія Холецька.

Незабутні зустрічі чекають вас за адресою: Сосниця, вул. Корнєва, 69.

ℹ Проект «Центр соціальної згуртованості» фінансується Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) UNHCR Ukraine — Aгентство ООН у справах біженців в Україні у рамках грантової програми з підтримки ініціатив переселенців, що впроваджується ГО «КримSOS» Громади України«, — йдеться у повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button