Суспільство

У Сухополов’янській ОТГ відбудуться довибори: підсумки першої сесії сільради

*Актуально

У Сухополов’янській сільській раді Прилуцького району пройшла перша сесія сільської ради. Як повідомив голова виконкому Чернігівської обласної організації партії «Наш край» Юрій Музика, на засіданні традиційно голова виборчої комісії оголосив результати перших виборів у громаді, що відбулися 22 грудня 2019 року, новообрані голова та депутати склали присягу.

Юрій Музика уточнив, що депутати Сухополов’янської сільради розглянули низку процедурних питань, зокрема затвердили регламент сільської ради, утворили старостинські округи та схвалили положення про старосту. Також затверджено регламент виконкому сільської ради та його персональний склад.

Під час засідання сесії в сільраді сформовані постійні комісії. Одну з них – постійну комісію з гуманітарних питань, прав людини, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та регламенту сільської ради – очолив депутат від «Нашого краю» Віталій Лічман. До складу постійної комісії увійшли 7 депутатів. Водночас депутат від «Нашого краю» Сергій Цибенко закликав колег утриматися від «роздуття» штату сільської ради. Адже, на його переконання, адмінапарат у кількості 74 фахівці для Сухополов’янської ОТГ є просто вражаючим. Одного із депутатів сільської ради Сергія Проценка обрано заступником сільського голови, тому він склав свої повноваження.

82967819_474697993211722_7735117254055952384_n

За окремим сільським округом будуть оголошені довибори. Час їх проведення наразі не відомий.

«За підсумками останніх місцевих виборів «Наш край» належить до лідерів підтримки жителями Чернігівщини. Упевнений, що робота депутатів від нашої політичної сили у Сухополов’янській ОТГ на Прилуччині буде ефективною, адже вже традиційно «Наш край» висуває кандидатами у депутати людей, які мають професійний і життєвий досвід, готові активно працювати задля поліпшення життя у своїй громаді», – наголосив Юрій Музика. Водночас він зазначив, що, не чекаючи набуття своїх повноважень, депутати від «Нашого краю» у Сухополов’янській сільській раді почали вирішувати проблемні питання, з якими до них зверталися місцеві жителі під час передвиборчої кампанії.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button