Суспільство

У травні на Прилуччині ДТП траплялися ледь не щодня (Фото)

У період з 1 по 11 травня на Прилуччині сталося 11 дорожньо-транспортних пригод. В результаті автопригод одна людина загинула та ще троє зазнали травм.

Зранку 8 травня до Прилуцького районного відділу поліції надійшло повідомлення про смертельну автопригоду поблизу села Малківка Сухополов’янської громади.

Попередньо на місці події слідчо-оперативна група встановила, що 70-річний водій легкового авто не впорався з керуванням та наїхав на 55-річного мешканця Прилук, який рухався на велосипеді. Від отриманих травм велосипедист загинув на місці. Правоохоронці вилучили автівку та велосипед і помістили їх до Прилуцького районного відділу поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині в результаті зіткнення двох автівок загинула пасажирка

Ще одна автопригода сталася днями поблизу села Знам’янка у Сухополов’янській ОТГ. Водій легковика не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою. В результаті автопригоди чоловік та два пасажири його автівки отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані.

За фактами названих ДТП поліція відкрила провадження за частиною 1 та частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Максимальна санкція — позбавлення волі на строк до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
 поліції Чернігівської області 

Ще статті по темі

Back to top button