Суспільство

У Варвинському районі реорганізували дві школи

*Актуально

Депутати «Нашого краю» у Варвинській районній раді на черговій сесії, що відбулася 7 вересня, підтримали  реорганізацію двох навчальних закладів.

Як повідомив депутат райради Ярослав Целеп, депутати «Нашого краю» підтримали реорганізацію шкіл у селах Богдани та Леляки із ІІ ступеня на І ступінь. «Ці рішення схвалені у рамках чинного законодавства, оскільки у навчальних закладах немає по 25 школярів. Питання підвезення учнів старших класів та вчителів до інших шкіл вирішено», — зазначив Ярослав Целеп. Він також підкреслив, що питання малокомплектних шкіл не є унікальним для Варвинського району, воно залежить від фінансування, але, у першу чергу, має розглядатися якість освіти.

Крім того, «Наш край» підтримав рішення про виділення коштів на ремонт доріг у Варвинському районі; встановлення відеокамер, які будуть з’єднані з системою головного управління Нацполіції у Чернігівській області та необхідні для гарантування безпеки громадян; придбання додаткового обладнання для місцевої пожежно-рятувальної служби тощо. Також депутати схвалили районну програму національно-патріотичного виховання на 2017-2020 роки.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button